Biztonságtechnika

Üzleti tevékenységeinket a mindenkori lehetőségeknek és a felmerülő igényeknek megfelelően bővítettük, fejlesztettük. Ennek során mindvégig követtük az alapításkor rögzített üzleti filozófiánkat, mely elsősorban a pontosságra, megbízhatóságra alapuló minőségi szolgáltatást tekinti céljának, mindezt a lehető legmagasabb szakmai színvonalon.


Ennek jegyében alakítottuk ki és működtetjük biztonságtechnikai üzletágunkat.


Az eltelt időszakban számottevő üzleti sikereket értünk el vagyonvédelmi-biztonságtechnikai és tűzvédelmi rendszerek kiépítésben, amelyek döntő többségét saját erőforrásokkal üzemeltetjük, javítjuk és tartjuk karban.


Több éve foglalkozunk a biztonságtechnikai, vagyonvédelmi és tűzjelző rendszerekkel, azok tervezésével, kivitelezésével, továbbá a zártláncú video megfigyelő rendszerek teljes spektrumával.


Vállaljuk a saját vagy idegen kivitelezésű rendszerek üzemeltetését, javítását és karbantartását is, amelyhez az állandó partnereinkkel való együttműködés alapján 24 órás távfelügyeletet, diszpécser- és gyorsszolgálatot, illetve vonuló-szolgálatot tudunk biztosítani.


Cégünk rendelkezik mindazokkal a szükséges szakmai képességekkel, jogosultságokkal, hatósági engedélyekkel, amelyek nélkülözhetetlenek ezen a piacon.


Munkatársaink rendszeresen részt vesznek szakmai, technika képzéseken, továbbképzéseken.