mikrotv

A MikroTV rendszer teljes értékű 3Play szolgáltatást valósít meg mikrohullámú átviteli közegen keresztül.

A mikrohullámú átviteli közeg sajátosságaiból adódóan a MikroTV rendszerrel a HD felbontású interaktív televízió elérhetővé válik olyan piaci és fizikai környezetben is, ahol ezidáig nem volt rentábilis a használata, vagy éppen hálózati oldalról nem volt kivitelezhető.

 

A MikroTV rendszer főbb ismérvei

A MikroTV rendszer központi elemének tekinthető middleware rendszer úgy lett kialakítva, hogy a szolgáltatások köre rendkívül rugalmasan alakítható legyen és a legkülönfélébb adatforrások integrációja rövid úton megvalósíthatóvá váljon. A rendszer felépítéséből adódóan a szolgáltatásstruktúra és a szolgáltatások köre az igények bővülésének megfelelően dinamikusan változtatható.

A MikroTV rendszerrel mikrohullámú platformon is elérhető a modern HD felbontású televízió valamennyi előnye, úgy mint például a fejlett EPG es PVR funkció, valamint a videotéka szolgáltatás. Ennek eredményeképpen a felhasználói élmény széles határok között változhat a szolgáltató szándékával és lehetőségeivel összhangban.

Magyar vállalkozók olyan rendszert fejlesztettek ki, amellyel mikrohullámú pont-multipont előfizetői elosztó hálózaton jó minőségű 3Play szolgáltatás (szélessávú internet, digitális televíziós műsorterjesztés és VoIP telefon szolgáltatás) nyújtható.

További részletekért keresd kollégánkat!